Mijn leefstijl om Fit en Vitaal te zijn en blijven door Voeding - Bewegen - Rust en het bewust te doen.

Mijn leefstijl om fit en vitaal te zijn en te blijven

Na het opstaan een glas (400ml) water met dopje AloeVera en /of schepje Atrimove. Voedingssupplementen - Vitamine C – D – Multi - Visolie.
Ontbijt bestaat sinds 1997 uit een voor mij aangepaste Herbalife voedingsshake. 400 ml water (groot gas) – ruim 30 gr. Herbalife F1 voeding– 10 gr.Herbalife F3 eiwit poeder – 3 ruime eetlepels havermout en minimaal 2 stuks fruit zoals een appel -sinaasappel – grapefruit - stukje gember - curcuma met soms een stukje ui of knoflook en dat in de blender en er van genieten.

Lunch varieert met brood, maar soms ook yoghurt of kwark met de Herbalife F1 voeding.
Het avondeten is variabel met aardappelen – rijst macaroni – veel groenten zoals salades enz.
Tussen de maaltijden min.2 liter water – Herbalife kruidenthee – 1 of 2 koffie – fruit – Herbalife reepje in de avond fruit meestal een appel en /of handje nootjes
Voor het slapen de Herbalife24 Restore en de Herbalife NiteWorks Geen alcohol. Omdat ik dat niet lekker vind en er ook geen behoefte aan heb.
Mijn leefstijl - bewegen is..
Ik fiets 5 dagen per week ongeveer 1.5 uur. Krantenwijk overgenomen van mijn zoon. Prima workout. Sociale contacten. Uitsparing sportschool. Op de lange stukken flink doortrappen zodat mij hartslag flink om hoog gaat en dan weer een stukje rustiger om een krant te bezorgen. Prima workout.
Per week ben ik actief als allround wandelsporttrainer met vijf nordic walking -wandel-beweegsport gerelateerde activiteiten, gemiddeld per week tussen de 30 en 40 km op dinsdag -woensdag – donderdag en zondag en een judoextragroep op de woensdagmiddag.
Mijn dagelijks ontbijt

mijn shake


Het fruit wordt ook weleens een banaan of een grapefruit of een peer of... iets van een fruitsalade. Dit wisselt
Dit alles in de blender en een heerlijk en voedzaam drinkontbijt wat ongeveer 24% van mijn dagelijks hoeveel calorieλn is. .. lees ook
bewuste mensen kiezen voor een bewuste leefstijl
het is niet moeilijk maar je moet het wel DOEN
  print