Herbalife levert consistent hoogwaardige moderne producten die miljoenen mensen wereldwijd helpen om hun welzijnsdoelstellingen te bereiken

De Herbalife voeding is geen dieet maar een leefstijl die je lichaam in balans brengt en houdt
Vanaf 1980 loopt voorop in de wetenschap over voeding en gewichtsbeheersing. Herbalife levert consistent hoogwaardige moderne producten die miljoenen mensen wereldwijd helpen om hun welzijnsdoelstellingen te bereiken. De producten en voedingsprogramma's van Herbalife leveren persoonlijke welzijnsoplossingen voor iedere levensfase en levensstijl. is geen dieet, maar uitgebalanceerde voeding wat er voor zorgt dat uw lichaam alle essentiele voedingsstoffen binnenkrijgt. Door een juiste balans van de de macro en micro voedingsstoffen in de Herbalife producten heeft uw lichaam minder behoefte aan minder goed voedsel.
Logo 2
Uitgebalanceerde en op wetenschap gebaseerde producten, speciaal ontwikkeld voor de behoefte van de mensen, zoals de zoals de Formule1 voedingsshake. Programma's voor gewichtsbeheersing afslanken, vitaliteit, welzijn zijn van hoogwaardige kwaliteit en met optimale begeleiding. Voor alle producten geld een "30 dagen niet goed geld terug garantie" Voor meer informatie, zie
Optimaal welzijn met uitgebalanceerde voeding voor een goede balans
schijf kern

(klik op de schijf)
De zijn erop gericht de voedingsstoffen te leveren die elk lichaam nodig heeft voor een optimaal welzijn en een gezond en actieve leefstijl. Goede voeding is hiervoor de sleutel.

Een uitgebalanceerd voedingsplan biedt het lichaam evenwichtige energie, vitaminen, mineralen, koolhydraten, plantaardige eiwitten, goede vetten, vezels en antioxidanten.
Een voedingsplan, ondersteund door de Herbalife producten,houdt het eten van verschillend voedsel in, maar allemaal met mate.

Deze voedingsschijf laat zien hoe de Herbalife producten passen bij een gezonde, actieve levensstijl.
Begin met kernproducten uit het midden van de schijf.

Herbalife is vanaf 1980 een van de toonaangevende Multi Level Marketing bedrijven van de wereld. Miljoenen distributeurs over de wereld werken vanuit huis met de Herbalife producten, part-time of full-time en verhogen hiermee ook nog eens hun financieel welzijn.

Heeft u interesse in Herbalife producten en / of wilt u wat bijverdienen, neem contact op met:
Aad Wijntjes "onafhankelijk Herbalife distributeur " tel. 010-5017428
mail: info@sportbalans.nl
  print