Tussen alle diŽten en afslankproducten is er een bedrijf dat als sinds 1980 probeert om mensen aan een gezond gewicht te helpen: Herbalife

Afslanken en fitter worden met Herbalife. Goed of minder goed?

aad_kantoor_4

Tussen alle diëten en afslankproducten is er een bedrijf dat als sinds 1980 probeert om mensen aan een gezond gewicht te helpen: HERBALIFE Bijna iedereen kent de naam wel, maar de kennis die mensen over dit bedrijf hebben is veelal beperkt of eenzijdig. Want vraag een willekeurig persoon wat ze weten over Herbalife en ze zullen bijna altijd de relatie leggen met afvallen maar werkt het ook en is het gezond?
Herbalife is een veelgebruikte methode om af te slanken. Herbalife .bestaat uit een serie maaltijdvervangers. Maaltijdvervangers zijn producten vaak in de vorm van shakes en repen die in plaats van een maaltijd kunnen worden
Hoe werkt het?
Herbalife zegt zich te richten op het creëren van een gezonde levensstijl, via eten, drinken en bewegen. De achterliggende gedachte is dat streng diëten niet goed is voor de gezondheid. Aan de ene kant leidt streng diëten tot gewichtsverlies en aan de andere kant krijgt het lichaam te weinig energie en voedingsstoffen binnen. Energie en voedingsstoffen zijn nodig om het lichaam goed te laten functioneren. Een lage energie-inname ten opzichte van het energieverbruik zorgt voor afbraak van vetweefsel. Dit zorgt voor gewichtsverlies. Een te lage energie-inname kan echter leiden tot tekorten aan bepaalde voedingsstoffen. Een langdurig tekort aan voedingsstoffen kan leiden tot afbraak van spierweefsel. Bovendien kan het allerlei lichamelijke klachten veroorzaken.

De Herbalife voedingsshakes bevatten weinig calorieën. Tegelijkertijd hebben de producten alle voedingsstoffen die het lichaam dagelijks nodig heeft. Herbalife vindt het belangrijk om de hoeveelheid eiwit af te stemmen op de persoon. Men meet dit voornamelijk met gebruikmaking van een intelligent weeg- en meetstation (body scan). Als de voeding bestaat uit de juiste hoeveelheid eiwit voor die persoon, helpt het tegen hongeraanvallen. Het bekendste Herbalife product is de F1 shake. Deze wordt gebruikt als maaltijdvervanger en bevat gemiddeld slechts 220 calorieën. De shake bestaat uit soja-eiwitten, koolhydraten en belangrijke vitaminen en mineralen. Deze samenstelling zorgt voor een verzadigd gevoel. Bovendien helpen de soja-eiwitten met de opbouw en het behoud van spiermassa. Andere Herbalife producten zijn repen, multi-vitaminetabletten en vezel- en kruidentabletten. De repen kunnen zijn als maaltijdvervanger of als tussendoortje. De verschillende tabletten dienen ter aanvulling van de overige voeding. Herbalife zorgt voor een geleidelijke gewichtsafname. Het richt zich op het ontwikkelen van een gezondere levensstijl. Het beste resultaat wordt behaald door Herbalife te gebruiken in combinatie met voldoende lichaamsbeweging.

De werking van Herbalife bestaat over het algemeen uit een ontbijt, een lunch met een shake en een gewone avondmaaltijd. Voor gewichtsbeheersing worden twee maaltijden per dag vervangen door shakes. Verder wordt een normale maaltijd gegeten. Voor een gezonde voeding bv ontbijt (dus niet voor het afvallen of aansterken) wordt een maaltijd per dag vervangen door een shake. Verder worden twee normale maaltijden gegeten. De persoon kan zelf bepalen welke maaltijden worden vervangen. Er kan eventueel gekozen worden voor twee Herbalife tussendoortjes. De tussendoor repen zijn geschikt voor die momenten tussen de maaltijden. Daarnaast zijn er zoals gezegd ook maaltijd vervangende repen . Daarnaast wordt er aangeraden om voldoende groente en fruit te eten, te drinken en te sporten.

Herbalife helpt niet alleen om af te slanken, maar kan ook helpen om aan te komen. Het gebruik is dan echter wel anders dan bij het afvallen. Het bedrijf biedt ook een groot assortiment van producten voor sporters.
Herbalife en gewichtsbeheersing
Circa 80% van de mensen die de voedingsproducten van Herbalife eten en drinken, doen dit omdat ze willen afslanken. Als je wilt afslanken, vervang je 2 maaltijden door een voedingsshake, neem je 3x per dag de supplementen in bij elke maaltijd en mag je één keer per dag gezond en mager eten. Veel water drinken en maximaal 3 tussendoortjes. Hiermee krijg je dagelijks de juiste voeding binnen en blijf - wordt fit en energiek, terwijl je toch minder calorieën binnenkrijgt. Je boet dus niet in op het aantal voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt. Wil je aankomen, dan neem je de voedingsshakes, naast je normale maaltijden. Met name de eiwitten zorgen dan voor evenwichtige extra calorieën.

Herbalife en extra voedingsupplementen
Herbalife heeft meer supplementen, die geen afslankende werking hebben. Herbalifeline bijvoorbeeld bevat EPA en DHA om het hart te helpen en is een ideaal supplement als het niet lukt om 2x per week vis te eten. LiftToff is een energiedrankje, waarbij je slechts 5 calorieën binnenkrijgt maar wel een grootdeel van de ADH aan Vitamine C.
Herbalife en sport
Omdat voeding voor sporters zeer belangrijk is, heeft Herbalife de "Herbalife24 line" ontwikkeld. Voeding en hersteldranken voor de 24 uur sporter De voedingsstoffen in deze producten helpen (top)sporters hun uithoudingsvermogen te verbeteren, beter te herstellen waardoor een sporten beter kan presteren en herstellen. Diverse topsporters, topatleten,topvoetballers gebruiken deze voeding.
Het advies!
Het gebruik van Herbalife producten is een bewezen manier om af te slanken, aan te sterken, fitter en vitaler te worden. Afslanken bij overgewicht heeft positieve gezondheidseffecten. Net als aankomen bij ondergewicht. De producten van Herbalife bevatten alle voedingsstoffen die nodig zijn om het lichaam optimaal te laten functioneren. Bovendien zijn de Herbalife producten 100% natuurlijk.
Daarnaast zijn de Herbalife producten eenvoudig in gebruik. Het voedingspakket bestaat voornamelijk uit maaltijdvervangers: shakes, repen en aanvullende tabletten.Diverse andere afslankmethoden zijn lastig vol te houden door de ingewikkelde recepten. De mensen die niet houden van koken haken al snel af. Herbalife is dan ook een eenvoudiger en simpele methode. De producten zijn binnen enkele minuten klaargemaakt. Het is makkelijk in te passen in het gezinsleven.
Gebruik het op een gezonde manier, en je blijft voldoende bewegen is het een goede methode, met ook nog eens goede begeleiding van ervaren begeleiders.
Bron: Body & Power
  print