Vitaal met Voeding

Je moet eten om te leven, niet leven om te eten

Om vitaal en fit te zijn, is een gezonde en vitale levensstijl belangrijk. Voeding is essentieel voor een gezonde levensstijl.
Ons lichaam functioneert het best als het alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt; je bent fitter, je kunt beter nadenken, je voelt je zelfs gelukkiger. Ons lichaam is flexibel. Flexibeler dan bijvoorbeeld een auto. Een benzine - auto rijdt niet meer als je er diesel hebt getankt. Ons lichaam heeft gelukkig herstellende en helende eigenschappen, maar dan wel als het de juiste brandstof - voeding krijgt en we het goed verzorgen.
Om vitaal te worden, te zijn en te blijven moeten we onze levensstijl en voeding op elkaar afstemmen.
Koolhydraten, eiwitten, vetten, mineralen, vitaminen en water moeten regelmatig en voldoende in onze dagelijks voeding voorkomen.
Koolhydraten (suikers) en vetten eten we wat te veel, eiwitten wat te weinig. Drank als vocht te veel, water als vocht te weinig. Ons lichaam raakt in onbalans en functioneert minder goed en we zijn niet echt fit en vitaal.
We eten en gebruiken te veel "voedsel" wat ons lichaam niet dagelijks nodig heeft en krijgen zo te veel onnodige calorieën binnen.
Hoe dan wel?
s' morgens een voedzaam en energiek ontbijt is meer dan een goed begin van de dag. Je hebt dan al een groot deel van je dagelijks hoeveelheid voedingsstoffen binnen. Of een ontbijt met volwaardige koolhydraten om je hersenen goed te voeden voor de komende dag Eet met mate. Minimaliseer je suiker gehalte. Wees matig met vetten. Eet alleen wat je lichaam nodig heeft. Drink voldoende water. Beweeg voldoende. Controleer regelmatig je gewicht en lichaamsvetpercentage en bij een verhoging ga er aan werken om het weer goed te krijgen..Tevens is het verder belangrijk essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen tot je te nemen... zoals... multies ., en voedingshakes,,, , vit.C en.. voldoende te bewegen.
Afslanken
Beweeg jeFit programma
Afslanken met voeding en bewegen
Afslanken en fitter worden met Herbalife
Langzame en snelle koolhydraten
Jacco Verhaeren & Herbalife
Herbalife voeding
Aloe Vera drank
NO stikstofoxide
Herbalifeline essentiële verzuren
De heerlijke "snoepjes' na het lopen
Guarana voor een betere energiebalans

multi tabletten
vitamine C
vitamine D
LTO 3
glucosamine
Liftoff bruisende energiedrank
  print