Om vitaal en fit te zijn, is een gezonde en vitale levensstijl belangrijk. Voeding is essentieel voor een gezonde levensstijl.

Je moet eten om te leven, niet leven om te eten

Om vitaal en fit te zijn, is een gezonde en vitale levensstijl belangrijk. Voeding is essentieel voor een gezonde levensstijl.
Ons lichaam functioneert het best als het alle benodigde voedingsstoffen binnen krijgt; je bent fitter, je kunt beter nadenken, je voelt je zelfs gelukkiger. Ons lichaam is flexibel. Flexibeler dan bijvoorbeeld een auto. Een benzine - auto rijdt niet meer als je er dieselbrandstof in gooit. Ons lichaam heeft gelukkig herstellende en helende eigenschappen, maar dan wel als het de juiste brandstof - voeding krijgt en we het goed verzorgen.
Om vitaal te worden, te zijn en te blijven moeten we onze levensstijl en voeding op elkaar afstemmen.
Koolhydraten, eiwitten, vetten, mineralen, vitaminen en water moeten regelmatig en voldoende in onze dagelijks voeding voorkomen. Koolhydraten (suikers) en vetten eten we wat te veel, eiwitten wat te weinig. Drank als vocht te veel, water als vocht te weinig. Ons lichaam raakt in onbalans en functioneert minder goed en we zijn niet echt fit en vitaal. We eten en gebruiken te veel "voedsel" wat ons lichaam niet dagelijks nodig heeft en krijgen zo te veel onnodige "rommel" binnen wat meestal ook gepaard gaat met extra calorieën.
Hoe dan wel?
Mijn voorkeur gaat uit naar een volwaardige ontbijtshake waar ik al ruim 20 jaar elke morgen weer van geniet en de energie in mijn lichaam voelt stromen.Elke morgen is dat voor mij een goed begin van de dag. Ik heb dan een groot deel van mijn dagelijks hoeveelheid voedingsstoffen binnen.
Maar het kan ook anders als het maar volwaardig is en redelijk in de buurt komt van de verhoudingen voedingstoffen die ons lichaam nodig heeft. Rond de 40% koolhydraten, 30% vetten en 30% eiwitten. Eet en drink alleen wat je lichaam nodig heeft. Drink voldoende water. Beweeg voldoende. Controleer regelmatig je gewicht en lichaamsvetpercentage en bij een verhoging ga er aan werken om het weer goed te krijgen..Tevens is het verder belangrijk essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen tot je te nemen.
Afslanken
Beweeg jeFit programma
Afslanken met voeding en bewegen
Langzame en snelle koolhydraten
Herbalife voeding
Herbalifeline essentiële verzuren
De heerlijke "snoepjes' na het lopen
Liftoff bruisende energiedrank

multi tabletten
vitamine C
vitamine D
glucosamine
  print