Redox Signaalmoleculen als voedingssupplement

Redox Signaalmoleculen als voedingssupplement

Redox signalering is een kernfunctie van het lichaam. Het zorgt ervoor dat cellen beter genezen en slecht functionerende cellen verwijderd worden. Dit is als het ware celvernieuwing, dat er voor zorgt dat uw lichaam jong blijft. Redox signaleringsmoleculen worden in elke cel van uw lichaam aangemaakt. Echter, vanaf ongeveer het 12e levensjaar wordt deze aanmaak steeds minder.

Een signaalmolecuul of signaalstof is een chemische verbinding die informatie tussen organismen, tussen cellen binnen een organisme of tussen onderdelen binnen een cel van een organisme overdraagt. Deze moleculen worden vrijgelaten door de cel die het signaal afgeeft, overbruggen de intercellulaire ruimte door middel van diffusie en binden aan een receptor in een andere cel. Dit resulteert erin dat in een cel die een molecuul of signaal ontvangt, een door enzymen gecontroleerde reactie plaatsvindt, die ertoe leidt dat er veranderingen in die cel plaatsvinden. Voorbeelden van signaalstoffen zijn hormonen, feromonen, cytokinen en neurotransmitters

Eenvoudig gezegd kunnen cellen dus berichten uit hun omgeving ontvangen door middel van signaalmoleculen. Signaalmoleculen binden aan specifieke receptoren waarvan de bindingsplaats gelegen is aan de buitenkant van de celmembraan (plasmamembraan). Receptoren steken door de plasmamembraan heen en kunnen zo communiceren met de binnenkant van de cel (het cytoplasma). Op deze manier worden extracellulaire boodschappen van diverse aard doorgegeven en weten de cellen wat te doen. Naarmate we ouder worden nemen de hoeveelheid signaalmoleculen af. Cellen gaan hierdoor steeds minder efficiënt werken en op 70-jarige leeftijd is de efficiëntie ongeveer nog zo’n 10%.

Waarom zijn redoxmoleculen zo belangrijk?
Alles wat leeft, mensen, dieren en planten, bestaan uit cellen. We leven en sterven op cellulair niveau. Ons lichaam bestaat uit miljoenen cellen. Ieder orgaan is opgebouwd uit cellen, specifieke cellen voor hun functie.
Wat doen redoxmoleculen?
Ze beschermen, detecteren, repareren en vervangen cellen.
Ze zorgen voor een optimale cel communicatie.
Ze activeren ons eigen antioxidant gluthation tot wel 500%
Zonder redox signaleringsmoleculen kunnen we niet leven.
Ze worden gebruikt bij de regulering van de 12 grote systemen in ons lichaam, zoals ons immuun, zenuw, spijsvertering-systeem
Ze versterken het natuurlijke vernieuwingsproces in ons lichaam
Met behulp van ASEA is het mogelijk de redox signaleringsmoleculen aan te vullen. Op deze manier blijft de Redox signalering actief en wordt uw immuunsysteem vitaler dankzij een betere celgenezing. Veel mensen gebruiken ASEA graag voor het herstel van minder vitaal weefsel. Dit zorgt er namelijk voor dat uw huid steviger wordt en u er jonger uit ziet! ASEA bevat miljarden stabiele Redox signaleringsmoleculen in een zuivere zoutoplossing.
Mijn ervaringen met de Asea Redox signaalmoleculen
Augustus 2018 - heb ik voor het eerst iets vernomen over ASEA redoc signaleringsmoleculen als voedingssupplement. Het eerste proefslokje was niet echt lekker met een duidelijke chloor smaak. Na meer onderzoek over de redoc signaleringsmoleculen werd mijn interesse in dit lichaamseigen stof ( water en zout) steeds groter. Zeker de testimonials van veel sporters waren de doorslag om het ASEA water en zout product in te kopen en het te gaan uittesten.
Woensdag 5 sept. pakket binnen gekregen en voor het eerst de 120 ml ASEA voedingssupplement gedronken en de eerdere chloor smaak was er nagenoeg niet, het is prima te drinken.
Woensdag 5 sept. met de Inner body scan mijn lichaamssamenstelling gemeten als referentie.
5 oktober weer lichaamsmetingen gedaan zie
Donderdag 6 sept. een flink actieve beweegdag voor mij, geen ander gevoel in mijn lichaam dan anders.
Vrijdag 7 sept. een vergaderdag en het gevoel eind van de dag dat mijn lichaam rustig was geen vermoeidheid. Ook de gesprekken tijdens het overleg waren rustiger, nagenoeg geen irritatie over invulling van anderen, wat eerder meer was.
8 t/m 10 sept. nog geen noemenswaardige verschillen
11 t/m 16 sept. donderdag na een intensieve sportdag met meerdere wandelgroepen wat minder vermoeidheid in mijn onderbenen.
17 t/m 22 sept. woensdag met de judolessen een fitter gevoel zo-ook zeker donderdag met de wandeltrainingen na genoeg geen vermoeidheid.
23 t/m 29 sept. nagenoeg zelfde gevoel als vorige alleen vanaf donderdag een lichte neus verkoudheid. Bijzonder is het wel dat ik dit de eerste keer is tijdens de afgelopen 20 jaar.
30 sept. t/m 07 okt. Neus verkoudheid over. Nog geen echte gevoelsmatige lichaamsveranderingen. Wel weer lichaamsmetingen gedaan. Zie hierboven bij 5 oktober

  print